14. huhtikuuta 2014

Samaan suuntaan...

Olisi siis kiva, että ruo mun koira menis agilityssä samaan suuntaan kun minä...

Lauantaina kisoissa taas ryvettiin pohjamudissa. Olen kuitenkin tyytyväinen, miten sain joka radan jälkeen nollattua pääni ja ja lähdin seuraavalla radalla aina yhtä täysillä.

No, niin lähti Rossikin... Ekalla radalla esteellä 4 lähti koira lapasesta. Valssi oli itsellä myöhässä, mutta ei se oikeuta koiraa lähtemään jonnekin huitsin nevadaan irtoilemaan hypyille ja putkeen. Seuraamalla pois.
Toisella radalla ihan törkeesti vastakäännöksestä läpi. Ei jarruttanut yhtään ja jatkoi matkaa väärälle hypylle. Olen ihan varma, että olin ajoissa tässä! Sanoin koiralle sitten painokkaasti muutaman sanan (en sentään kiroillut:)) ja otin kohdan uudestaan. Johan kääntyi ja loppurata meni ihan hyvin :) Kotaktit oli todella hyvät.
Noh, hyppärillä lähti jo 3 esteellä... Otin kohdan kolme kertaa uusiksi, mutta ei, jätkä oli päättänyt irrota kauemmalla hypylle. Seuraamalla pois.

Sunnuntaina oli vaan lenkkipäivä.

Tänään Helin kanssa treenaamaan aksaa jostain kumman syystä.
Tein radan, jossa oli kevään ajalta kolmesta kisaradasta kohdat, jossa koira lähti lapasesta. Laitoin ansaesteet vielä vähän lähemmäs houkuttelemaan. Lisäksi näihin kohtiin verkot taakse, kertomaan, että ohjauksesta ei lähdetä. Ja tämä piti tehdä selväksi heti ekalla toistolla, koska ei kisoissa ole kuin yksi mahdollisuus. Alku oli lauantaiselta hyppäriltä, jossa Ross ampui kolmoshypyn takana olevalle hypylle kolme kertaa. Nyt ekalla toistolla vilkaisi sinne, mutta verkosta tajusi virheen ja loppu meni ok. Vastakäännöksetkin toimi kunnolla, vielä kun muistaisin itse AINA koiran puoleisella jalalla, eikä väärällä... Lopuksi vielä kerran keinu ja kerran hypyn kautta puomi ja ne meni kyllä ihan superisti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti